Cestovní kanceláře nabízející Řecko, víte které to jsou?

 

Řecko je jednou z nejoblíbenějších turistických destinací pro dovolenou z Česka. Důvodem, proč sem každoročně míří mnoho turistů je, že je zde krásné moře, skvělá kuchyně, stále se jedná o EU a každý si zde vybere ubytování podle svého gusta. Víte, které cestovní kanceláře letos nabízejí dovolenou v Řecku v největším rozsahu?

Kdo nabízí nejlevnější dovolenou v Řecku?

Tady vás bohužel zklamu, u žádné tuzemské CK nelze říci, že by byla v rámci Řecka nejlevnější. Proč? Ceny se neustále mění, při first minute zájezdech může mít cestovní kancelář nesmlouvaný třeba výhodně jeden z hotelů, tuto dovolenou pak najdete u této CK za lepší cenu, ale pouze do vyprodání kapacit. Stejně tak cenu zájezdu ovliňuje kdy letíte, odkud (nejlevnější bývá Praha, jelikož je zde nejvíc kapacit v letadle) nebo zdali kupujete dovolenou dopředu či jako last minute.  

 

Nejlevnější dovolená v Řecku? Ve skvěle hodnocených studiích a penzionech

Přesto můžu říci, jaká je nejlevnějšíd voolená v Řecku. Tu najdete ve studiích, apartmánech a penzionech. Ceny startují třeba na 9 900 Kč a paradoxně, jedná se většinou s kvěle hodnocená ubytování. Nebojte se tedy menších ubytovacích kapacit, třeba jen s polopenzí, budete mít možnost naopak poznat více z Řecka jako takového. Samozřejmě v nákupech dovolených all inclusive jasně vede, zejména u rodin s dětmi, což je pochopitelné. Pojďme se tedy podívat, jaké CK mají nejširší nabídku a kde si nejlépe porovnat dovolenou.

 

CK Exim Tours

Exim Tours je známá česká cestovní kancelář se skvělým zázemím, která má v nabídce zájezdy do Řecka. Specializuje se na dovolené s vlastní dopravou i s leteckým přejezdem. Nabízí různé typy ubytování od levných apartmánů až po luxusní hotely. Výhodou Exim tours je, že českou klientelu a ubytovací kapacity dobře zná. V lokalitách má produktové manažery a delegáty, kteří zde žijou. V rámci řešení nedostatků v rámci dovolené se na ně můžete spolehnout. Jaké hotely či lokality v Řecku od Exim tours doporučit?

 

CK Fischer

Cestovní kancelář Fischer je známá svou širokou nabídkou dovolených včetně zájezdů do Řecka je součástí německé skupiny pod kterou spadá i Exim tours. Nabízí různé typy zájezdů, jako jsou all-inclusive pobyty, poznávací zájezdy nebo individuální dovolená. Jaké hotely či lokality v Řecku od Fischera doporučit? 

 

CA Invia

Invia je online cestovní agentura, která nabízí širokou škálu zájezdů do celého světa, včetně oblíbených řeckých destinací. Zákazníci mohou vybírat z různých typů dovolených a cenových kategorií, stejně jako si srovnat mnoho cestoních kanceláří a jejich cen. Invia umožňuje jednoduché vyhledávání a porovnávání nabídek, proto cestovní kanceláře, které nejsou uvedeny zde většinou najdete v rámci CA Invia. Jaké hotely či lokality v Řecku u Invia doporučit?

 

TUI Czech

TUI Czech vstoupila na český trh v roce 2024, přitom je ale nemecká TIU největší cestovní kanceláří v Evropě. Nabízí komplexní služby včetně letenek, ubytování a dalších aktivit. Své zájezdy mohou zákazníci vybírat mezi různými destinacemi a typy dovolené, nákup dovolené či služby spojené se zájezdy pak můžete spracovat v jejich aplikaci. Jaké hotely či lokality v Řecku u TUI doporučit?

 

CK Čedok

CK Čedok je jednou z nejstarších a největších českých cestovních kanceláří. Nabízí široký výběr zájezdů do Řecka včetně různých typů ubytování, stravování a dopravy. Zákazníci mohou využít také další služby, jako jsou pojištění cestování nebo rezervace letenek. Čedok je stálice, která nabízí léty ověřené zájezdy, Jaké hotely či lokality v Řecku u Čedoku doporučit?

 

Shnutí článku na téma cestovní kanceláře prodávající Řecko

Vypsat všechny cestovní kanceláře zabývající se dovolenou v Řecku by bylo toměř nemožné, protože některé zanikají jiné vznikají. Výše jsem zmínila ty nejznámější nebo možnost, kde ty menší CK najít. Co je základem při výběru dovolené v cestovní kanceláři? Vždy je nutné, aby CK byla pojištěná proti úpadku, podezřelé nízké ceny někdy neznačí, že jste našli tu nejlepší dovolenou.

 

A na základě jakých doporučení vznikly tipy na hotely? Pracovala jsem pro největší agentury v ČR bezmála deset let, tak výše uvádím hotely, které osobně znám nebo byly předmětem častých prodejů. pokud vás zajímá průřez tipy, kam na dovolenou v Řecku, můžete se inspirovat dalšími 30 tipy. Samozřejmě, co jsem si oblíbila já, nemusí znamenat, že se bude líbit vám, proto tedy, na výběr dovolené si vyšetřete nějaký čas a rozhodněte se v klidu. 

 

Krásnou dovolenou

 

Autor: Michaela Novotná

 

Články dle zemí

Evropa

Bulharsko 

Chorvatsko 

Španělsko

- Mallorca

- Kanárské ostrovy

- - Fuerteventura

- - Gran Canaria 

-- Tenerife

Řecko

 

 

Oblíbené zájezdy na jaře

Kapverdské ostrovy

Egypt

Kanárské ostrovy

 

Oblíbené zájezdy v létě

Bulharsko

Ŕecko

Turecko

Mallorca

 

 

Copyright © 2016 - 2024 Michaela Novotná Všechna práva vyhrazena.